Så har det dykt upp ännu en oemotståndlig samlarutgåva hos Limited Run Games. Denna gång rör det sig om Sonic X Shadow Generations, alltså den nya remaken av Sonic Generations, och den är hur fin som helst. Tyvärr, vill jag nästan säga. För jag borde verkligen inte köpa fler samlarutgåvor just nu.

Denna gång distribuerar LRG endast denna produkt åt Sega. Men priset är likafullt på LRG-nivå. 250 dollar är mycket, och lägg därtill kostnaden för frakt till Europa och du landar på 350 dollar/euro. Mycket för lite plast, kan tyckas, även om just denna utgåva innehåller allt man kan önska sig: ett sountrack, en väldigt speciell stayett, steelbook, nyckelring, tre chaofigurer, en artbook, en kopia av ett Dreamcast-fodral (tyvärr amerikansk)…

Mycket, som sagt. Spelet släpps den 25 oktober och levereras först. Leveransen av själva samlarutgåvan väntas inte förrän i juli 2025, vilket är minst sagt tråkigt. Om ett år kan ju hypen ha dött ut lite. Dessutom är LRG ökända för att dra ut något oerhört på sina leveranser av just samlarutgåvorna, så det kan tänkas att den kommer levereras ännu senare.

Nå, jag ska ta mig en funderare… Det allra bästa vore om den fanns att köpa direkt från Sega, vars leveranser alltid är pålitliga. Men det är nog inte sannolikt.

Glufs.
(Visited 86 times, 1 visits today)